Și pentru faptul că pe proba de alergare  vom avea și scări. De urcat, nu doar de coborât! Updated 29.07. - s-a renunțat la ele, aleluia, pe canicula aia și așa poluați cum am ajuns noi la alergare ....
Logistica concursului, succint (mă rog, cât se poate de succint, în acest context amplu, desigur):
Sâmbătă seara, 27 iulie, în Braşov, la Liceul Sportiv, unde este şi T2 (= tranziţia 2) se întâmplă cam aşa:
Validarea înscrierii, 
ridicarea kitului de participare şi 
lăsarea echipamentului de alergare.
În kitul de participare sunt incluşi 3 saci etichetaţi astfel: SWIM, BIKE, RUN.
Având în vedere că în sacul intitulat RUN atletul trebuie să lase echipamentul de alergare, ar fi util ca atunci când mergeţi să vă ridicaţi kitul de participare să şi aveţi acest echipament la voi (cum de obicei nu se întâmplă).


Duminică dimineaţa, 28 iulie, în Codlea, la locul de start, adică T1 (= tranziţia 1), în ordine logico-cronologică se vor întâmpla lucrurile cam așa:
- pe sacul etichetat BIKE, atletul îşi lasă echipamentul de bicicletă, lângă propria sa bicicletă.
- în sacul etichetat SWIM, atletul lasă "îmbrăcămintea casual" (cea cu care s-a deplasat până la T1). Sigur că eu aş renunţa la eticheta acestui sac, lăsând doar nr. de concurs pe el. Și culmea este că ... chiar așa au făcut, era prea ilogic să fie altfel.
Dar revenind la conceptul organizatorului, să nu-i deranjăm munca: 
Sacul SWIM se lasă într-un alt loc, nu lângă biciclete, nu în T1, în grija organizatorului, urmând să fie dus de acesta în T2 (unde este şi finish-ul triatlonului).
- ora 09:00 - startul cu proba de înot. S-a mutat la 9:30.
- în intervalul 09:10 - 10:00 se lasă timp de terminat proba de înot pentru ambele categorii: sprint (500 m) şi olimpic (1.500 m).
- înotătorul iese din apă, ţopăie până la T1 prin pădure, echipamentul de înot îl pune acum în sacul etichetat BIKE (!), se echipează şi porneşte pe segmentul de ciclism, lăsând în locul echipamentului de BIKE echipamentul de înot.
- sacii de SWIM + BIKE vor fi transportaţi de organizatori în T2 (Braşov).
Pe cei mai mult sau mai puţin răvăşiţi îi sfătuiesc să exerseze aceste tranziţii :-)
Proba de bicicletă, pornită din Codlea, se termină în Braşov, în T2. 
De aici totul devine mai simplu, adică, spre deosebire de alte triatloane, bicicletele se lasă în ordinea sosirii, rastelele nefiind numerotate. Bine că s-a renunțat și la această creață idee ....  Sigur, este o procedură cu + şi - în acelaşi timp, acum sperăm să nu ajungă biciclete prin locuri pe unde nu au ce căuta, din eroare. 
Deci, laşi bicicleta în rastel şi te duci la locul unde sunt sacii etichetaţi RUN, cu echipamentul pe care ţi l-ai lăsat aici în seara precedentă. Nici asta nu a funcționat, adică au revenit la formatul standard, că naiba, nici loc nu aveau. Sacii respectivi au fost așezați în dreptul fiecărui nr., căci avem rastele numerotate, aleluia :-)
Îţi iei sacul şi mergi mai încolo să te schimbi, nu te mai schimbi "la botul calului" (pardon, "la roata bicicletei"). A murit, cum tocmai am comentat anterior.
Echipamentul de bicicletă se pune, evident, în sacul etichetat RUN (deci clar e sac, nu pungă, căci trebuie să încapă şi casca şi şoşonii, chestii mai voluminoase), îl laşi acolo unde te-ai schimbat şi tule-o pe proba de alergare! 
Pungile de RUN, acum cu noul conţinut de BIKE, vor fi frumos luate şi puse de organizatori în acelaşi loc unde sunt şi ceilalţi doi saci de BIKE şi SWIM. Să vezi tu distracţie şi umor :+) Desigur că nu a fost așa. Eu am terminat cursa în condiții un pic cam extreme, mare minune că nu m-am prăbușit, mi-am luat bikla și sacul de acolo și m-am târât către cameră. Ca să constat că nu aveam echipamentul de înot. Deci a fost musai să mă repun pe picioare și să merg înapoi până în ora 18. Am intrat în sală, mi-am luat sacul, nu m-a întrebat nimeni nimic ... și am plecat cu el. Nașpa moment.
Ah, apropos de tot conceptul ăsta haios, mi-am adus aminte de ...  o sugestie de ”triathlon haotic” - fără nici o insinuare, în cazul de față doar aparent e un haos, totul e logic de fapt și conceptul are ”rădăcini sănătoase” și a fost deja testat.


Şi gata, ai terminat concursul. Mai există nişte aspecte de clarificat:
Cum ajungi la locul de start:
  a) cu echipamentul de înot în spate, călare pe bicicletă, ai rezolvat problema. Ajungi cu încălzirea făcută, deci avantaj TU!
   b) cu bicicleta pe maşină. Ajungi odihnit. Dacă are cine să-ţi aducă maşina în Braşov, bravo ţie. Dacă nu, după concurs, va trebui să te întorci după ea.
În acest sens, organizatorul pune la dispoziţie un transport către Codlea, la ora 16. Poţi lăsa bicicleta (probabil şi cei 3 saci, nu ştiu) în T2 până ajungi cu maşina ta înapoi din Codlea.

Cititţi detaliile pe site-ul concursului. Acolo e postată și o filmare informativă. Și urmăriți și grupul de pe FB, dar cine nu știe deja că dacă nu ești pe FB, e ca și cum nu exiști ..... ?! Hm ...
Ne bucurăm că au fost explicate din timp aspectele de logistică, deci ne putem organiza cu cazarea, transportul, transferurile, banii şi timpul.
Eu cu siguranţă voi apela la varianta a), la ce stea norocoasă am :-), poate mai sunt amatori de o ”încălzire”, în fond sunt doar ”vreo 17 km”.

Material scris iniţial în data de: 10.06.2013
Update 28.07.2013, 20:00
Foarte multe detalii descrise mai sus au suferit modificări relevante și ar fi prea obositor să le iau pe toate la rând .... T1 și T2 au fost mutate, Pasta Party la fel, înotul la fel, s-a renunțat la treptele acelea de pe alergare .... a fost un triatlon-experiment, obstacolele principale fiind determinate în primul rând de locație, exact elementul care a și atras un număr foarte mare de participanți la o primă ediție.