Dieses Blog durchsuchen

Montag, 22. Oktober 2012

Băneasa Trail Race coming soon ....


Detaliile urmează, deocamdată doar notați-vă în calendar. Lejeritatea sau duritatea acestei curse va depinde de condițiile meteo de la jumătatea lunii decembrie. Anul trecut, pe 15 decembrie, era primăvară. Vom vedea cum va fi anul acesta, poate că cei doar 9 km nu ni se vor părea atât de nemilos de scurți cum mi se par mie acum :-)
Updated 7 nov 2012:
Au prelungit cursa cu 1 km, acum vor fi 10. Nice. Au pus informații pe site, taxa de participare se ridică la 90 RON (cam piperată, cam prea piperată. Răspunsurile de pe FB, către cei care și-au exprimat opinia asupra taxei, sunt tăioase, ironice și ilogice. Într-unul din ele se dă de înțeles: ”dacă vrei să alergi în aceeași cursă cu Marius Ionescu, trebuie să plătești prețul!” No like la atitudinea pe care am observat-o acolo, dar am preferat să mă retrag cu grație).
 Concursul este cuplat și cu o petrecere de amploare, care se va ține dacă se înscriu - pentru o taxă de 150 RON - destui participanți. Detalii pe site-ul lor.
Updated 17 nov 2012:
Duminica trecută cică s-a alergat pe traseu. N-am știut. Dar se aleargă și mâine, de la 10 și abia aștept :-)
Updated 18 nov 2012:
A fost frumos. Eu nu am alergat, m-am dus cu bicicleta. 20 km dus, 10 prin pădure, 20 km retur. Dimineață la 9 era încă rece și ceața foarte densă era foarte joasă. Eram bine îmbrăcată, am ajuns pe la zece fără un sfert și apoi au început să vină și ceilalți care se adunau la alergare. Nu venisem pregătită să alerg, că deh ... unde să te schimbi, unde să lași bikla în siguranță? E mai complicat pe timp rece, și deși îmi place alergatul iarna mai mult decât vara, chestia cu transpiratul și schimbatul hainelor este o problemă.

Traseul de concurs e destul de ”labirintos”, are în jur de 20 de schimbări de direcție. E frumos, pe covor de frunze de toamnă, în ceață, printre copaci, fără prezența mașinilor și a maselor de oameni .... foarte frumos. Dar singur pe-acolo nu prea ar fi o idee bună. Duminica viitoare mă duc să alerg. Nu știu cum ajung, dar clar o alergare pe-acolo, toamna, trebuie făcută. Ultima oară am alergat prin aprilie pe traseul de Prima Evadare. Acum e diferit.
Nu am făcut numărătoarea .... să fi fost vreo 20 de inși azi?

 Urmăriți ”Ce vrăji a mai făcut Samantha” în episodul următor, cică se merită :-)

4 Kommentare:

  1. Pare o competitie interesanta, daca o sa fiu liber pe data de 15 Decembrie s-ar putea sa ma bag si eu :D

    AntwortenLöschen
  2. ati vazut ce mega-taxa au bagat, marca Bucuresti? 90 RON!! ca parca nu pot sa alerg decat daca dau 9 RON per km! f dezamagit, nu ma inscriu, desi abia asteptam!!

    AntwortenLöschen
  3. Salut,
    Esti putin cam nedreapta cu noi Anka si o sa ma explic imediat de ce cred ca raspunsurile mele NU sunt taioase, ironice si ilogice.
    -Dupa ce am explicat in cateva postari ca la concursurile anterioare facute de noi au fost pierderi consistente si nu mai putem continua asa,tonul cu care am raspuns ulterior nu a fost cu nimic mai mult TAIOS decat tonul folosit de 2 persoane nemultumite. NU putem sta aplecati cand cineva ne loveste.
    -Cine ma cunoaste stie ca nu folosesc decat autoironia. Faptul ca poate nu ai fost multumita de raspunsurile mele te-a facut sa induci ulterior in comentariile tale ideea de ironie, lucru pe care eu il consider nedrept din partea ta ca formator de opinie.
    -Ilogice? Am postat numarul meu de mobil si am invitat pe oricine sa ma sune pentru orice alte explicati (nu m-a sunat nimeni), dupa cum am invitat pe orice doritor sa participe alaturi de noi la impartirea profitului si/sau pierderii de pe urma acestui concurs. Iar pentru totala transparenta te invit sa iti arat pe hartie din ce este compus costul de persoana la un ALTFEL de concurs cum este cel organizat de noi in Baneasa.
    Cu prietenie, Lucian Al Marii 0743108088

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Lucian, nu știu dacă tu sau altcineva a dat răspunsurile pe FB și nu m-am legat de persoană, ci de imaginea unui organizator/comunicator al evenimentului. Legat de ”sunt dreaptă sau nedreaptă” este un risc pe care mi-l asum întotdeauna, nimeni nu poate fi ”drept sau nedrept” întotdeauna, relativitatea își spune cuvântul. Este un blog personal, nu un editorial al unei publicații, deci nu sunt nici pe departe un ”formator de opinie”, mă măgulești de-a dreptul. Te voi căuta, pentru că tocmai mi-ai dat o idee :-)

      Löschen

I'm WATCHing YOU!! :-)