Dieses Blog durchsuchen

Mittwoch, 13. Juli 2011

TREK! Yes, I know, Trek Bike again!


The Trek Lexa 2011 Women's Road Bike provides the rider with a great value sleek, hydroformed Alpha Black Aluminium frame ideal for racing and for leisure riding. Also featuring clean and crisp shifting of Shimano 105 components and the soothing, smooth ride of the Bontrager Race Carbon fork. The Lexa SLX's quality, craftsmanship, and responsive ride will inspire you on your ride. If your new to riding or n accomplished race rider Trek bikes never disappoint on circuits or the roads.

Frame: Alpha Black aluminium 
Fork: Bontrager Race carbon forks, SpeedTrap compatible 
Front Derailleur: Shimano 105
Rear Derailleur: Shimano 105
Shifters: Shimano 104 STI 10 Speed
Chainset: Shimano R600
Chainrings: 50- 34 Teeth
Bottom Bracket: Cartridge type
Cassette: Shimano 105 11-28 10 Speed
Pedals: Nylon body with alloy cage
Front Brake: Tektro R540 brake
Rear Brake: Tektro R540 brake
Brake Levers: Shimano 105 STI levers
Handlebars: Bontrager Race VR-S 31.8mm
Stem: Bontrager Race Lite 31.8mm with 7 degree rise
Headset: 1-1/8" integrated with semi-cartridge bearings
Grips:  Bontrager gel tape
Rims:  Bontrager SSR rims
Front Hub:  Bontrager SSR hub
Rear Hub:  Bontrager SSR hub
Front Tyre: Bontrager R1 700x23c
Rear Tyre: Bontrager R1 700x23c
Saddle:  Bontrager Affinity 1 women's specific design with steel rails
Seatpost:  Bontrager carbon with 20mm offset.
I found this senzational beautiful feminine Trek bike by chance surfing through the internet about ten days ago. I saw the price, under 1.000 euros. I read different forums in English and German. It was love at first sight!
I love my TREKs!!!!!!!!!!!!!!!!
 

5 Kommentare:

  1. Eheee Felicitări!!! Asta e într-adevăr o jucărie frumoasă :)
    Să o alergi fără probleme mulţi, mulţi km... că ţine la alergătură.

    AntwortenLöschen
  2. Felicitari pt achizitii ( un pic invidios dar dupa cate sacrifiicii faci sa iti indeplinesti "capriciile" meriti toate adimiratia, pt mine esti o sursa de inspiratie si de energie) succese si mai mari la triatlon si la toate iesirile. Am deja si eu 2 bicle dar vreau inca una, un mtb. La mine s-a nimerit ca ambele sa fie Scott .
    Sper ca Bucurestiul sa devina mai prietenos pt biciclisti. eu merg in fiecare zi pe bicla si cu un spray cu piper in dotare mersul pe bicla este mai " lin" :)). GO, GO, GO ANKA, GO.

    AntwortenLöschen
  3. Thanks, boys!! Florin, nu stiu la ce folosesti tu spray-ul cu piper .... căteii agresivi trebuie intelesi si ei, nu agresati. Si eu ma sperii uneori si mai trag o injuratura, dar mi-e mila de ei. Am doua tactici care dau roade foarteeee bune: opresc brusc si scot un strigat puternic, mimez ca ma dau spre cel mai fioros si mai scot un strigat. Se blocheaza si tace înmărmurit sau pleacă hăhăind. Își iau șuturi din toate părțile, de ce și de la mine?

    AntwortenLöschen
  4. Faina bicla, s-o folosesti cu spor! Si eu ma gandeam sa intru si in zona de sosea cu un Trek 1.5. Nu de alta, dar neagra langa alba (8000-ul) merge bine, iar trasee sunt gramada si de asfalt.
    Cat despre caini, nu-i nevoie de sprayuri, eu am gasit ca e suficient sa incetinesti, eventual sa opresti si sa vorbesti cu ei, apoi pornind-o usor, fara sa tipi, sa faci gesturi bruste sau sa arunci cu lucruri in ei.

    AntwortenLöschen
  5. Da, Aex, aceeași tactică o folosesc și eu de vreo doi ani, cu câinii. Uneori însă, când am viteză și văd câte unul că mă așteaptă rău la cotitură, știi cum fac? Încetinesc doar un pic, și cu voce foarte tare, de fapt un strigăt, zic un HOP!!!! și se blochează. Dă înapoi și eu îmi văd de drum.

    AntwortenLöschen

I'm WATCHing YOU!! :-)