Dieses Blog durchsuchen

Freitag, 20. Juli 2012

Triatlon Reci 2012 - ante event

15 iulie 2012
Abia astăzi, cu 3 săptămâni înainte de concurs - nu, Doamne ferește, nu mai devreme, de ce atâta grabă în fond?!?! -, chiar dacă nu am aflat multe despre drăguțul triatlon de la Reci, măcar am aflat că se ține.
ZERO informații despre trasee/probe.
ZERO informații despre programul zilei respective.
În rest, cam prea multe semne de ”!” (= denotă tentă de violență în comunicarea scrisă, imperativul nu dă bine în comunicarea scrisă, atenție (!)) - vă invit să le și numărați, le-am marcat eu cu roșu - și un regulament formulat într-o manieră ..... cum să o numesc pentru a nu supăra pe cineva (oricum nu-mi iese, Csuri se va supăra cu siguranță, dar ca și compensare mă ofer voluntar să îl ajut cu partea de comunicare, pe bune :-))) .... cam brutală. PĂCAT!
Supăăăraaaat, mi-s Doamne, SUPĂRAAAAT ..... hai frate să le dăm ăstora niște informații, ia de scrie:

www.alpinsport.ro  zice așa, azi, 15 iulie 2012:

”Vârsta minimă admisă pentru participarea la Triatlonul Cupa “Háromszék XXI.” 2012 este de 14 ani ! Concurenţii legitimaţi la un club sunt obligaţi să participe la categoria Olimpică. Concurenţii işi vor fixa numărul de ordine care le-a fost înmânat de organizatori în loc vizibil pe echipament. Numerele de ordine trebuie să fie vizibile pe tot parcursul cursei ! Toate bicicletele folosite la Triatlonul Cupa “Háromszék XXI.” 2012 trebuie propulsate numai prin forţă umană ! Purtarea căştii este obligatorie !! Fiecare participant este obligat să urmeze indrumările comisarilor de traseu şi a organelor de poliţie. Va atrage descalificare asistenţa motorizată din exterior! Comportamentul lipsit de Fair Play faţă de ceilaţi concurenţi duce la descalificarea participantului. Va atrage descalificare împiedicarea acţiunii altor sportivi, alegerea scurtăturilor, substituirea alergătorilor. Schimbarea pieselor importante în timpul competiţiei este permisă. Concurentul care estimează că a fost prejudiciat în timpul cursei va putea să facă contestaţie către Comisarul Sef, imediat ce a trecut linia de sosire. Contestaţia va fi prezentată în scris, semnată şi data Comisarului Sef în timp de 15 minute de la sosirea sportivului. Dacă reclamaţia pune in cauză pe unul dintre cei mai buni din primii cinci alergători, ceremonia de acordare a premiilor va fi amânată până se va cunoaşte decizia finală. Necunoaşterea regulamentului nu va fi admisă ca scuză! Organizatori sunt exoneraţi de răspundere dacă în timpul cursei publicul deteriorează marcajele de ghidare! Concurentul care nu va trece prin toate punctele de control, stabilite la categoria sa, va fi descalificat!
Toate materialele media făcute pe perioada concursului (fotografii,filme,reportaje) sunt proprietatea Alpin Sport și pot fi folosite ca material promo fără acordul persoanelor apărute pe acestea!
Categorii de concurs:
individual· 14-19 ani băieți / fete· 20-29 ani bărbați / doamne· 30-39 ani bărbați / doamne

· 40-49 ani bărbați  + 40 doamne

· +50 ani bărbați
ștafetă
 

bărbați sau femei sau mixt
taxe de participare
proba olimpică
·   70 ron  până 22 iul. 
100 ron  până 02 aug. 
· 200 ron până 04 aug.
 ștafetă
·  120 ron /echipa  până 22 iul.
·  150 ron /echipa până 02 aug. 
·  300 ron /echipa până 04 aug.
Minitriatlon
 
·   50 ron  2012  până 22 iul.
·   80 ron 2012 până 02 aug. 
· 150 ron 2012 până 04 aug. 
Taxa de înscriere se achită prin transfer bancar în contul asociației:
RO48BRDE150SV01566201500
deschis la BRD Sf.Gheorghe
Asociatia Alpin Sport Sf.Gheorghe CUI.: 12715971
 În ziua concursului se vor ridica numai numerele de concurs și pachetele de concurent! NU se fac înscrieri!
Pachetul de concurent conține:

- revitalizante,
- apă
- fructe
- tricou personalizat
- chip
- numere concurs

Vă puteți înscrie accesând linkul Înscrieri online din meniul principal!

E frumos ce faceți, băieți?
Mi se pare culmea prostului gust să publicați cu prioritate informații despre taxele de înscriere, în timp ce informațiile cele mai importante lipsesc cu desăvârșire. Trebuie să ai o anumită structură pentru a-ți trata ”clienții” în acest fel: ”Tu ia de cumpără, că vedem noi cum e cu marfa/livrarea!” Hm .... siderant! Văd că mai încep și alți sportivi cu comentarii picante pe forumul de pe Facebook, că voi sunteți ca și inexistenți pe internet și ignorați orice solicitare de comunicare. Urât.
Update 20 iulie:
Mai sunt doar două săptămâni până la concurs. TOT ce am aflat până acum este că nu Csuri se ocupă de organizare anul acesta. De la el personal am aflat. E pe poziție de voluntar, fără a putea lua decizii. În rest, legat de eveniment:
Nu există informații suplimentare.
Organizatorii nu răspund la nici o formă de solicitare scrisă.
Politica struțului.
Ridicol, jenant, enervant, penibil. Viva la Roumanie!
La Ironman Klagenfurt 2013 deja s-au ocupat toate locurile și mai sunt 12 luni până atunci. Și aici, la un mititel de triatlon cu o experiență de 22 de ani, organizatorul aplică politica struțului. Senzațională țară și oamenii ei! 
Mă duc un pic să mă răcoresc, e mai bine :-)
 RECI 2011
Update 24 iulie:
Mai sunt doar 10 zile până la concurs. Nu există informații suplimentare.
Update 26 iulie:
Au apărut strecurate informații minimale, aruncate pur și simplu pe site, neglijent, horror..... același limbaj imperativ și brutal:
-->
Distantele exacte :
MINITRIATLON
Inot: 400 m  (1 tura)
Ciclism : 13 km  (1 tura)
Alergare : 4 km   (2 ture)
OLIMPIC si STAFETA
not:1200 m  (3 tura)
Ciclism : 26 km  (2 tura)
Alergare :10 km   (5 ture)
Concursul se va desfasura pe teren accidentat in Mestecanisul de la Reci
 În ziua concursului se vor ridica numai numerele de concurs și pachetele de concurent! NU se fac înscrieri!
Pachetul de concurent conține:

- revitalizante,
- apă
- fructe
- tricou personalizat
- chip
- numere concurs
Vă puteți înscrie accesând linkul Înscrieri online din meniul principal!
Programul de concurs
Sambata 04.08.2012
Orele 18-21 ridicarea pachetelor pentru participanti
Duminica 05.08.2012
Orele 8-9.30 ridicarea pachetelor pentru participanti
Ora 10 - START
Ora 15 - Festivitate premiere”
Bătaie de joc și desconsiderare față de concurenți. Dacă e posibil, la ediția 21, să te prezinți în halul ăsta, bașca făcând parte dintr-un GrandPrix! La asta sunt românii foarte buni: denumiri pompoase, publicitate, reclamă, ambalaj, sunshine, conținut zero.
Stop comments!

14 Kommentare:

  1. Cam nervosi baietii, au un stress, deci ar trebui sa participe, sa se relaxeze :-))

    AntwortenLöschen
  2. ha-ha-ha .... Traim in la Roumanie si asta consuma tot!!
    Marc Antonius

    AntwortenLöschen
  3. Si eu am cautat informatii si tot ce am gasit e blogul asta...macar atat. Merci.

    AntwortenLöschen
  4. noi am renuntat, ni se pare intolerabil ca intr-un GrandPrix de triatloane sa existe atata lipsa de comunicare. Hai ca anul trecut am trecut cu vederea erorile, ca era prima editie, dar la a doua editie, cu organizatori vechi in domeniu, este intolerabil. Bai baieti, va dorescu-va succesuri depline, brava Anka pentru blog si materiale, sunt unice!
    Gabi

    AntwortenLöschen
  5. Baaaaai, nici pana acum nu au publicat informatii, sunteti nebuni!!! Mai sunt zece zile. Imi bag picioarele, ma duc la AquaChallenge mai bine! Va zic io ca nici nu se mai tine.
    Triatlonistul Razvratit

    AntwortenLöschen
  6. imi bag picioarele in concursul lor! pana anul asta erau mai buni baietii, s-au stricat mult decand au trecut off road! anul trecut le-am apreciat eforturile si entuziasmul, regulamentul e identic cu cel de anul trecut, aceasi maniera de adresare, parca am fi puscariasi! ceva se intampla acolo si probabil nici nu erau siguri ca vor tine editia 2012, d-aia nici nu aveau ce sa afiseze. comunicarea de anul trecut a fost mai buna. traseul e oricum de cacat, nu stiu de ce merita sa fie in Grandprix acest triatlon. pacat de munca depusa, pe canicula asta, felicitari voluntarilor, dar managementul e de cacat!

    AntwortenLöschen
  7. ~dir de concurs~ !!! Daca ar fi avut simtul raspunderii, ar fi lasat un numar de telefon si l-as fi sunat chiar eu! Da, chiar e incredibil ca cu trei zile inainte de start un ~dir de concurs~ spune ca va posta si detalii legate de trasee. si mai incredbil este ca nu exista nici cel mai mic management la nivel de GP si nici urma de reactie. Rusinos pe toata linia. Ar fi trebuit boicotat acest concurs, sa nu se prezinte mai mult de 5 concurenti la start, pe bune! Dar romanii sunt lasi si indiferenti. Eu unul nu ma prezint.
    Adi

    AntwortenLöschen
  8. anka, daca lipsesti si la asta, pierzi definitiv titlul de campion GP la categorie de varsta, e pacat sa nu continui de anul trecut
    N.D.

    AntwortenLöschen
  9. @N.D. Oh, la felul cum e organizat circuitul și la numărul atât de redus de participante, nu cred că pierd cine știe ce prestigiu de performanță, să fim serioși! Ce circuit național e ăla fără regulament și date de contact? Așa că, lasă să se bucure altă doamnă de titlul acela, e loc pentru toată lumea :-) Singura mare greșeală pe care am făcut-o a fost că am avut încredere în organizator, a dat impresia că va schimba în bine și va ține cont de feed-back-ul de anul trecut, iar eu am achitat suma paușală pentru participarea la tot circuitul. Asta e România, se lansează un proiect fără a avea toate elementele planificate și setate din timp, bătaie de joc, jumătăți de măsură și lipsă de respect per ansamblu. De foarte multe ori în viață contează nu doar marfa, ci și furnizorul ei!

    AntwortenLöschen
  10. Ba eu cred ca meritul este cu atat mai mare sa participi ca femeie, din moment ce marea majoritate nu o fac, doar ca atentia este acordata doar barbatilor ei fiind numeric majoritari. E o societate stramba si nu poate gandi drept. Eu traiesc in Austria si aici participantele sunt tratate mult mai bine, ne simtim cu adevarat intr-o comunitate si tinema legatura, barbatii ne respecta, nu fac bisericute unde femeile nu au acces. nu e asa patriarhal ca in romania si sunt fericita ca nu traiesc acolo. bafta! iti urmaresc blogul.
    N.D.

    AntwortenLöschen
  11. Cred ca directorul de concurs a fost in concediu inainte. si mie mi-a raspuns tot pe 1 august la un email trimis cu 15 zile inainte. eu am ajuns la concurs, super penibila organizarea. Practic nu au facut nimic pana in ziua concursului, drept urmare s-a dat startul cu 40-45 min intarziere, dupe ce au reusit toti sa isi ridice "pachetele de concurs" - s-a stat peste o ora la coada. ca doar ne doream sa alergam la 35 de grade. concursul in sine a iesit ok. singurul merit al organizatorilor e ca au amplasat bine punctele de alimentare

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Si in 2011 a fost aceeasi varza, cu coada mare, cu nepunctualitate, cu zapaceala. nu stiu cum se face, dar oricine s-a ocupat de acest concurs si in anii trecuti, ba era in concediu inainte si dupa, ba avea nunta, ba avea botez, ba era bolnav. pacat de concurs. e frumos. era mai frumos cand era pe asfalt, dar si asa e dragutel. doar ca nu e organizat de oamenii potriviti.

      Löschen
    2. da, triatlonul de la Reci e in cadere libera de vreo 2 ani. pacat de zona, locul e chiar dragus pentru un concurs si lumea vine cu bucurie

      Löschen
  12. Cum zicea si cel dinainte, a fost bine cu hidratarea, dar in rest a fost o bataie de joc. Dimineata la 9 nici nu construisera zona de tranziție, nu-mi venea să cred!!!! Foarte lejeri oamenii, nici că le păsa. Îmi pare rău că am mers, m-a costat o mulțime de bani ca să merg acolo și să particip, ca să dau de un concurs unde stai o oră la coadă sa iti iei numărul de concurs si stai o oră în căldura asta insuportabilă pentru că nu e capabil să se organizeze si sa respecte programul afisat. Foarte prost organizat si șefii pe-acolo cam ingamfati, nu mi-a placut concursul, nu mai merg niciodata. citisem ce afisasera pe site si nu-mi placuse deloc site-ul lor si atatea informatii lipsa si intarziate, dar am zis hai sa nu renunt, poate e doar o parere. pai halul in care arata site-ul lor spune tot. rusinos.

    AntwortenLöschen

I'm WATCHing YOU!! :-)