Dieses Blog durchsuchen

Dienstag, 2. November 2010

URA vs. biciclete - raspunsul Rectoratului

Primit astăzi, 2 nov 2010, ca răspuns la click here to read the story
 
”Stimata domnisoara Anca Berger,
Am aflat, in urma cu ceva vreme, despre incidentul neplacut care a avut loc la momentul intrarii dumneavoastra cu bicicleta in incinta universitatii si as vrea sa va cer scuze pentru cele intamplate. In urma acelui eveniment, i-am rugat pe cei care se ocupa de administrarea zonelor de parcare sa amenajeze in mod adecvat un astfel de spatiu si sa incerce sa aiba o atitudine ... care sa denote ca suntem totusi o institutie cu rol educational, dupa cum mentionati si dumneavoastra.

Intre timp, am inteles ca ati decis sa renuntati la a mai participa la cursurile organizate in cadrul Centrului Murray Rothbard, ca urmare a interdictiei pe care o practicam ... cu privire la utilizarea acestui mijloc de transport. (*aici protestul meu) Intrucat regret nu doar retragerea dumneavoastra de la curs, ci si faptul ca ati avut parte de o experienta mai putin placuta in relatia cu Universitatea Roman-Americana, am dorit sa va scriu cele cateva randuri ale acestui mail, sa va trasmit cateva poze in sprijinul celor afirmate, asigurandu-va sa nu doar ca nu avem nimic impotriva folosirii bicicletelor, ci dimpotriva avem chiar unele proiecte pe aceasta tema, dar nu vreau sa va retin atentia acum pe acest subiect.

Cu speranta ca poate intr-o zi veti reveni la Universitatea Romano-Americana si va vom putea dovedi ca aceasta experianta neplacuta a fost un eveniment care nu ne caracterizeaza va multumesc pentru mesajele dumneavoastra si va rog sa nu ezitati sa ne criticati atunci cand este cazul.
 
Cu consideratie,
Ovidiu FOLCUT
RECTOR
Romanian-American University
1B, Expozitiei Blvd., Bucharest, Romania
Phone: +40 21 318 35 77; +40 372 12 01 01
Fax: + 40 21 318 35 66

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

I'm WATCHing YOU!! :-)