Dieses Blog durchsuchen

Freitag, 7. März 2014

Asigurare medicală pentru Xman Oradea 2014

Update 30 aprilie 2014:
Ca și anul trecut, când m-am dus la reprezentanța City Insurance, am avut o surpriză. Anul trecut surpriza era că nimeni nu cunoștea produsul. Anul acesta surpriza a fost că tariful nu mai este cel ofertat, adică de 10 RON, ci de 40 RON (!) Trebuie să recunosc că nu s-au jenat să aplice o majorare extremă într-un interval de timp incredibil de scurt.
Nu are rost să intru acum în detalii (așa cum nu are rost să spun că le-am bătut obrazul și le-am demonstrat că practic au obligația de a mă încasa cu 10 RON, conform ofertei scrise), dar cine spune că ”România e frumoasă, păcat că e locuită!”, are mare dreptate! România este o țară frumoasă peisagistic, restul e blestem în mare parte.
Faptul că un furnizor nu-și respectă tariful ofertat, este peste puterea mea de înțelegere. Înainte de Paște, deci cu vreo două săptămâni în urmă, mi se reconfirmase tariful!!!
Pe lângă multele lucruri bune care se întâmplă aici, chestiile acestea care pe mine mă fac să mă simt furată din toate părțile și pe toate canalele, atât de stat cât și de privat, eclipsează regretabil de mult tot ceea ce există și în România în parametri cât de cât normali și decenți, la nivel de societate, ca ansamblu.
******
Ca și anul trecut, m-am interesat din timp de asigurarea medicală pe care ar trebui să o încheiem pentru a participa la ironman-ul din Oradea. Iată aici informațiile pentru toți cei interesați:

Polita solicitata este de tip SPORT EXTREM, cu o prima de asigurare de 10 RON/ o singura zi pentru sumele asigurate de mai jos: 
B. Pachetul NAȚIONAL - prin acest plan, Asigurătorul plăteşte Asiguratului indemnizaţii până la limita maximă de 5.000 EURO pentru întreaga perioadă de asigurare, în cazul în care intervine decesul Asiguratului sau suportă tratamente sau proceduri medicale destinate tratării traumatismelor produse în urma unui eveniment asigurat survenit în timpul practicării unui sport extrem, pe teritoriul României cu următoarele sublimite: 
1. deces până la suma maximă de 500 EURO; 
2. invaliditate permanentă, pierderi anatomice sau funcţionale de organe sau membre până la suma maximă de 1.000 EURO; 
3. spitalizare continuă, 25 EURO/zi de spitalizare, până la suma maximă de 500 EURO, minimum 2 zile de spitalizare, fără a lua în calcul ziua de externare; 
4. intervenţii stomatologice, de chirurgie cranio-maxilo-facială sau oftalmologică până la suma maximă de 1.000 EURO; 
5. alte intervenţii chirurgicale până la suma maximă de 1.000 EURO; 
6. implanturi sau aplicare de proteze (ortopedice, dentare, cristalin artificial) sau orteze ortopedice până la suma maximă de 500 EURO. Nu se acoperă repararea protezelor sau ortezelor deja existente. 
7. fracturi traumatice (exclus patologice) până la suma maximă de 150 EURO; 
8. imobilizarea unui membru în aparat gipsat peste 21 de zile pana la limita maxima de 150 EURO; 
9. tratamente de recuperare medicala, 20 euro/zi, până la suma maximă de 200 EURO maxim 10 zile. 
O zi buna 
Cristina Pascal 
Inspector asigurari
Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance S.A.
Agentia Bucuresti 
Bucuresti, B-dul Iancu de Hunedoara Nr.54B, Sector 1
Cladirea Avangarde, etaj 1 
Tel.: 004021-210.54.74 
Fax: 004021-210.56.06
Web: cityinsurance.ro 
P.S. 
Iar pentru un concurs desfășurat în afara României, costul unei asigurări ar fi de aproximativ 120 de lei și acoperă două zile.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

I'm WATCHing YOU!! :-)