Dieses Blog durchsuchen

Freitag, 17. August 2012

NEWS: D&D - Dunărea și Dâmbovița :-)

De-a dreptul amuzată de această afirmație - cam neinspirată ideea să compari stilul germanic cu cel balcanic/slav, chiar și pornind de la credibilitatea informațiilor! - care se referă la o comparație (!)  dintre calitatea apei Lacului Herăstrău și calitatea apei râului Dâmbovița, ambele din București, vs. Dunărea vieneză, respectiv locația de desfășurare a probei de înot, și citez:
calitatea apei este mult mai buna decat cea din Dunare (in care se organizeaza Vienna City Triathlon de peste 15 ani)” 
și intuind nu neapărat o reavoință sau o dezinformare ostentativă, ci mai degrabă o grabă și/sau neglijență de pre-documentare, am luat legătura direct cu organizatorii Viena City Triathlon, echipa Triathlonclub Kagran. Răspunsul lor, în traducere, sosit astăzi:
"Cerinţele din Viena sunt foarte severe şi totul este controlat în mod oficial de către administrație/autorități. Pe www.wien.at găsiţi actualizate valorile legate de calitatea apei de scăldat/înot/îmbăiat. Plus că noi, la triatlon, nu înotăm direct în Dunărea (industrială), ci în "Noua Dunăre", adică în râul care a fost separat de fluviul principal. Ca urmare, calitatea apei din Noua Dunăre nu se poate compara cu cea din Dunărea fluvială.
Numai bine şi mult succes!
Gerhard Seidl"

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

I'm WATCHing YOU!! :-)