Dieses Blog durchsuchen

Montag, 10. Februar 2014

Adăugare triatlonuri* 2014

*triatlon, triatlonuri - cf. DEX limba română, deci renunț la împământenitul ”triatloane”,deși mie îmi suna mult mai bine :-)
Cică după ploaie, se umple pădurea cu ciuperci. Iaca na, după așa ninsori abundente și aproape agresive, se umplu piața triatlonului românesc de noi evenimente specifice :-)
După ce am comunicat modificările curselor de triatlon de sub logo-ul federației de profil, acum adăugăm la lumea triatlonului românesc și cursele care nu apar în evidențele federației, dar care sunt și ele extrem de importante, inclusiv pentru interesele Federației Române de Triatlon. Aproape toți cei care facem astăzi curse de ironman (226 km per total, non-stop), am pornit de la un concurs mititel, cu o probă de sprint, din joacă sau de curiozitate, pe vremea când credeam că urâm alergarea și că nu știm să înotăm :-):
31.05.2014 - se anunță No Stress Mogoșoaia (București), la a doua sa ediție, triatlon off road. Organizator, Mihai Preda & Co.
14.06.2014 - se anunță o primă ediție a triatlonului Herbalife Buftea (neanunțat oficial încă, dar urmează).
28.06.2014 - No Stress Olimp, off road, la a III-a ediție.
23.08.2014 - la prima ediție, un triatlon de șosea, tot la Olimp, tot marca No Stress.
Pentru evenimentele marca No Stress, vă sugerez să vizitați site-ul, căci mai sunt chestii de descoperit pe acolo (inclusiv un tur ciclist interesant)!
Dacă mai apare ceva, revin cu update aici!
Spor la antrenamente!!! Iar debutanții, cine dorește, să pună întrebări celor mai cu experiență :-)
Și, în altă ordine de idei, de ce nu, FELICITĂRI pentru cei de la NO STRESS care, în sfârșit, au luat decizia să diferențieze puțin ”amatorii-elitiști” de ceilalți începători sau mediu-începători. Detalii pe site-ul lor, este acolo o evidență transparentă și foarte clară. Mi se pare o chestie interesantă, apetisantă, benefică și mai ales încurajatoare pe termen lung, în timp ce - nu mă pot abține să nu observ public acest aspect - federația a considerat oportun să ne încurajeze inventând o nouă taxă care să-i revină din partea tuturor concurenților care iau startul la cursele din calendarul său și care, conform informațiilor de la acest moment, se va plăti separat de taxa de înscriere la concursul respectiv (! foarte tare, frate!! De ce nu, dacă lipsa de reacție în România este sfântă?!)
Revenind:
 Mereu există discuții de genul: ”Ah, iar e podiumul luat de X, Y și Z, ăștia sunt profesioniști, ăilalți tot câștigă ca amatori de 2-3 ani, noi ce suntem, doar carne de tun și plătitori de taxe?!”
Iar legat de mulți care vorbesc mult și tare cum că nu le pasă de podiumuri și pe ce loc sosesc la linia de finish .... mă gândesc la ”Vulpea și strugurii”. Sau mai bine hai să ne împrietenim și să acceptăm că toți suntem .... ipocriți :-) Persoanele de față nu se exclud, ar fi prea ipocrit.
Aici, o listă cu duatlonurile anului 2014

1 Kommentar:

  1. Foarte interesante evenimente, ma bucur sa vad si articole pe tema asta!

    AntwortenLöschen

I'm WATCHing YOU!! :-)