Dieses Blog durchsuchen

Sonntag, 22. November 2015

Hochpyhra - Verirrt! / rătăciri_ep.1

Ups .... schon die zweite Häfte Novembers und das Jahr scheint geschluckt zu sein. Nur noch einen Monat und basta! Und dann noch etwa acht-neun Monae ... die Gedanke ist ständig in ihrem Gehirn .... nur noch acht-neun Monate ....
Jumătatea lui noiembrie a înghițit deja și anul acesta .... încă o lună și-un pic ... și gata! Și apoi încă vreo opt-nouă luni ... nu-și poate lua gândul de la asta ....
Ein überraschender Himmelsblau bietet einen großzügigen Spielplatz für die Wolken, welche sich in langsamen Tanz überall verstreuen.
Un cer de un albastru surprinzător oferă teren de joacă pe care norii se tăvălesc în ritmuri lente și dezlânate. Contrastele oferite de culorile unei veri întârziate compun un tablou natural greu de descris în cuvinte. 16°C spre final de noiembrie este un record.
Fascinația ei pentru nori și metamorfozele acestora cunoaște astăzi un apogeu remarcabil .... așa cum viața bate filmul, natura bate orice imaginație omenească posibilă!
Filmul în care a intrat de ceva luni de zile o poartă de la delir la extaz și înapoi părând a nu avea un final .... totul rămâne mereu ... în coadă de pește, adică nicicum. Chiar și norii au astăzi cozi .....
Părăsește agale Nußöd și o ia la stânga pe șosea. O alergare de câțiva km nu ar face rău, nu?
Cum ieși din casă te și fură scenariu ...
Urcă în alergare ușoară cu aparatul foto în dreapta și se tot împiedică de umbrele lăbărțate ale ghidușilor de deasupra. Nu se poate abține să nu imortalizeze aproape fiecare cm2 de culori împrăștiate pe pânza tabloului din care chiar ea face parte ca personaj secundar.
Două mămici mai profită de generozitatea acestui intermezzo prelungit al naturii și-și plimbă puradeii pe șosea ..... o scenă cu siguranță ciudată pentru mulți care nu cunosc specificul unor astfel de ținuturi.

va urma

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

I'm WATCHing YOU!! :-)